Kylie Jenner esitteli kurvejaan – seksikkäitä pukeutumisleikkejä karanteenissa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Realitytähti ja menestyksekkään kosmetiikkayrityksen luoja Kylie Jenner pitää lähes päivittäin huolen siitä, että hän pitää faneihinsa yhteyttä sosiaalisen median kautta. Nainen julkaiseekin usein hyvin näyttäviä kasvokuvia ja seksikkäitä vartalokuvia seuraajiensa silmien iloksi.

Nyt 22-vuotias kaunotar esitteli hänen näyttävää tiimalasivartaloaan uusissa kuvissaan. Kylie Jenner oli pukenut ylleen valkoisen pitkähihaisen bodyn, joka istui tähden vartalolle kuin se olisi suoraan hänen ylleen ommeltu. Kuvissa naisen pidennetyt hiukset olivat leikkisästi kahdella ylös kietaistulla ponihännällä.

Tuoreiden kuvien yhteydessä tähti vihjailee olevansa hieman tylsistynyt viettäessään aikaansa vain kotonaan. Kylie Jenner kertoo kuvatekstissään, että hänen päiviinsä kuuluu nykyään Zoom-tapaamisia ja pukeutumisleikkejä. Jenner näyttääkin jaksavan kotonaankin panostaa omaan ulkonäköönsä ja meikkaamiseen päivittäin.

View this post on Instagram

in love with a fantasy ☁️🤍🤍👼🏼🦋

A post shared by Kylie 🤍 (@kyliejenner) on