Elizabeth Hurley seksikkäällä treenivideolla – nostelee painoja bikineissä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Brittiläinen näyttelijä Elizabeth Hurley muistetaan muun muassa roolistaan ensimmäisessä Austin Powers -elokuvassa. Nykyään tähti on tosin tutumpi näky Instagramista kuin valkokankaalta.

Nyt 54-vuotias tähti on ilahduttanut Instagram-seuraajiaan tuoreen videon muodossa. Siinä Hurley esittelee treenaamistaan nostelemalla pienikokoisia käsipainoja ulkona bikinit päällään. Hän toteaa tekevänsä videolla nähtävän kaltaista käsitreeniä päivittäin.

Video oli selkeästi suosittu Elizabeth Hurleyn fanien keskuudessa, sillä se on ehtiny keräämään satoja tuhansia tykkäyksiä. 1990-luvulla tähteyteen noussut näyttelijä nähtiin viimeksi televisiossa Marvelin Runaways-sarjassa, jossa hän näytteli velhopahis Morgal le Fayta.