Ison kissan maukuminen sulattaa sydämiä – ääntelee kuin pieni pentu

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kissa viestittää omistajalleen monia asioita maukumalla. Se voi kertoa olevansa ärsyyntynyt tai haluavansa ruokaa, huomiota tai silittelyä. Eräs kissa on ihastuttanut nyt maukumisella, joka kuulostaa aivan siltä kuin kyseessä olisi pieni pentu.

Suloisella YouTube-videolla nähdään musta täysikasvuinen kissa, jonka maukuminen kuulostaa siltä kuin kissa olisi pieni pariviikkoinen pentu. Urospuolinen Coal-niminen kissa ei ole koskaan oppinut kunnolla maukumaan vaan ääni on jäänyt aivan pieneksi piipittäväksi maukumiseksi, jollaista vastasyntyneet kissan pennut harrastavat.

Musta iso kissa on hellyttävä näky maukuessaan omistajansa käskystä. Kissan suusta voisi kuvitella tulevan aivan toisenlaisen äänen kuin jonka eläin päätyy suustaan päästämään. Herkkä ja hyvin vaimea ääni sulattaa takuulla jokaisen katsojan sydämen.