Koirille satoja tennispalloja – menivät aivan sekaisin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Jokainen koiranomistaja tietää, että lemmikkikoirat rakastavat tennispalloja. Monien nelijalkaisten suosituin leikkiväline onkin juuri tennispallo. Tähän saakka olemme voineet vain kuvitella miten kävisi, kun lemmikkikoirille annettaisiin kerralla suuri laatikollinen tennispalloja. Nyt ei enää tarvitse kuvitella, sillä tempaus on toteutettu ja kuvattu videolle.

Sosiaalisessa mediassa leviävällä videolla nähdään miten isäntä tuo muutaman koirakaverin joukolle suuren laatikon, josta ilmestyy ensimmäisen koiran repimästä aukosta tennispallo. Sitten paljastuu toinen ja kolmaskin, ja lopulta isäntä nostaa laatikon ilmaan ja pudottaa koirien keskelle arviolta toistasataa tennispalloa. Koirien reaktiot ovat toden totta näkemisen arvoisia, sillä ne menevät saman tien sekaisin riemusta.

https://www.facebook.com/watch/?v=2516647011921879