Linnanmäki avaa ovensa kesäkuussa – väkimäärää rajataan ja siivousta lisätään

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Helsingissä sijaitseva huvipuisto Linnanmäki on tiedottanut avaavansa ovensa huvipuistovieraiden käyttöön 12. kesäkuuta kello 11:00. Huvipuistossa työskentelee 600 ihmistä, mutta asiakasmääriä pyritään rajoittamaan hallituksen ohjeistuksen mukaan. Lisäksi puisto lisää hygieniatoimenpiteitä.

Linnanmäki rajaa asiakasmääriä ja kiinnittää huomiota turvaetäisyyksiin. Viranomaisten ohjeistukset konkretisoituvat toukokuun aikana. Samaan seurueeseen kuuluvat pääsevät istumaan huvittelulaitteisiin vierekkäin. Ravintolapalveluita tulee hyödyntää ulkona syömällä.

– Huvipuistoista löytyy monien käsienpesupaikkojen lisäksi runsaasti käsien desinfiointimahdollisuuksia eri palvelupisteissä. Lisäksi huvipuistossa viilettää normaalia enemmän siistijöitä huolehtimassa koko huvipuiston säännöllisestä siivoamisesta, puhtaanapidosta ja desinfioinnista, huvipuisto tiedottaa.