Megan Foxilla ja Machine Gun Kellyllä suhde?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Hollywood-tähti Megan Fox erosi taannoin aviomiehestään Brian Austin Greenistä. Foxilla huhutaan olevan jo kainalossaan uusi mies, eivätkä huhut todennäköisesti ainakaan hiivu tuoreen musiikkivideon julkaisun myötä.

Megan Fox nähdään Machine Gun Kellyn tuoreella Bloody Valentine -musiikkivideolla. Kieroutuneeksi rakkaustarinaksi kuvaillulla videolla Fox nähdään murhaamassa muusikko heittämällä hiustenkuivaajan hänen kylpyammeeseen.

Musiikkivideo julkaistiin vain paria päivää sen jälkeen, kun huhut Foxin ja Machine Gun Kellyn suhteesta levisivät sosiaalisessa mediassa. Heidät on nimittäin nähty viettämässä yhteistä aikaa läheisissä merkeissä. Kaksikko myös tähdittää Randall Emmettin tulevaa Midnight in the Switchgrass -elokuvaa.