Nainen hyökkäsi poikaystävän päälle – aseena tölkkispagetti

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Floridalainen pariskunta asui karanteenin aikana Travel Inn -nimisessä motellissa Fort Piercen kaupungissa. Ilmeisesti yhden huoneen majoitus sai parin hermot kireälle ja mies oli aikeissa lähteä majoituspaikasta.

Hän keräsi tavaroitaan kasaan ja meni motellihuoneen ulkopuolelle istumaan. Samassa huoneessa hänen kanssaan asunut nainen, 30-vuotias Shadae Miranda, tuli paikalle säilyketölkin kanssa. Hän löi miestä muovipussissa olleella tölkillä.

Kyseessä oli esikypsennettyä säilykepasta Spaghettio’sia. Miehelle tuli hyökkäyksessä naarmu otsaan. Miranda pidätettiin ja hän väitti puolustautuneensa spagettitölkillä miehen hyökättyä hänen kimppuunsa. Selitys ei mennyt läpi viranomaisille, The Smoking Gun uutisoi.