Mikä bikinivartalo! Alessandra Ambrosio ei jätä seuraajiaan kylmäksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Supermalli Alessandra Ambrosio jätti taannoin jäähyväisensä Victoria’s Secret -alusvaatemerkin riveissä. Viime viikkoina hän on kunnostautunut jakamaan kesäisiä kuvia sosiaalisessa mediassa, kun näyttävä mallikaunotar on viettänyt koronakaranteeniaan.

View this post on Instagram

Recharging …. ☀️☀️☀️☀️

A post shared by Alessandra Ambrosio (@alessandraambrosio) on

Nyt Ambrosio on jälleen tarjonnut seuraajilleen upeaa silmänruokaa, sillä hän on suunnannut nauttimaan auringonpaisteesta luonnollisesti bikineissä. Kalifornian Santa Monicassa ikuistetussa kuvasarjassa supermalli makoilee keltaisiin bikineihin sonnustautuneena lataamassa akkujaan.

Brasilialainen Alessandra Ambrosio oli vuosien ajan tuttu näky Victoria’s Secret -brändin muotinäytöksistä. Tähti on sittemmin jättänyt suositun muotitalon. Catwalkeilla näähdäänkin nykyään hänen sijaan uusia malleja.