Charly Jordan esitteli bikinivartaloaan auliisti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltalainen Instagram-mallikaunotar Charly Jordan lienee suomalaisille vielä melko tuntematon tuttavuus, mutta hänellä on sosiaalisessa mediassa jo puolitoista miljoonaa seuraajaa ja määrä kasvaa koko ajan nopeasti. Kuvankaunis bikinikaunotar poseeraa usein näyttävissä kuvissa, mutta nyt vuorossa on poikkeuksellinen otos.

View this post on Instagram

A beautiful day 💐 @revolve

A post shared by ❀ CHARLY JORDAN ❀ (@charlyjordan) on

Tällä kertaa Charly Jordan on avannut kesän bikinikauden näyttävästi julkaisemalla itsestään upean poseerausvideon, jossa hän nautiskelee auringosta tietenkin bikineissä. Samalla hänet nähdään myös upeissa alusvaatteissa, jotka eivät ainakaan turhan paljon peittele somekaunottaren paljasta vartaloa.

Los Angelesissa asuva Charly Jordan on viime aikoina julkaissut usein näyttäviä bikinikuviaan sosiaalisessa mediassa. Taannoin Charly nähtiin sosiaalisessa mediassa poseeraamassa videolla hyvin pienissä keltaisissa bikineissä, eikä meno ole sen jälkeen juuri muuttunut.