Katy Perryn fanituotteet trendin aallonharjalla – hengityssuojia omalla kuvallaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti Katy Perry ja Orlando Bloom odottavat tällä hetkellä esikoistaan. Raskaana oleva tähti on nauttinut olostaan koronavirustilanteen vuoksi kotonaan ja joutunut muiden tavoin perumaan kaikki menonsa. Katy Perry on julkaissut raskausaikanaan jo kaksi musiikkivideota, joista kummassakin hän esittelee upeaa raskausvatsaansa.

Katy Perry julkaisi uuden Daisies-kappaleensa yhteydessä uusia fanituotteita. Aiemmin nainen on suunnitellut muun muassa kenkiä ja laukkuja, mutta nyt Daisies-singlelle suunniteltiin myös kankaisia hengityssuojia. Hengityssuojissa nähdään julkaisun kansikuva ja kappaleen nimi.

Hengityssuojien myyminen fanituotteina tuntuu olevan hyvin tätä päivää koronavirustilanteen vuoksi. Katy Perry lahjoittaa Daisies-hengityssuojien myynneistä saadut tuotot Direct Relief -hyväntekeväisyysjärjestölle, joka käyttää tuotot koronavirusta vastaan taistelemiseen ja jakaa virukselta suojautumiseen tarvittavia tarvikkeita terveyskeskusten ja sairaaloiden työntekijöille.