Kurvikas teinivaimo herutteli parvekkeella – povi varasti kaiken huomion

Viihdeuutiset · Stara.fi

Courtney Stodden nousi aikoinaan kuuluisuuteen mentyään 16-vuotiaana naimisiin itseään 34 vuotta vanhemman näyttelijä Doug Hutchinsonin kanssa. Teinivaimon maine on seurannut tähteä, vaikka hän on jo 25-vuotias. Courtney Stodden on viime aikoina pitänyt sosiaalisen median seuraajansa tyytyväisenä julkaisemalla usein kuvia itsestään vähäpukeisena.

Tällä kertaa Courtney keikistelee niukoissa bikineissä terassilla ja ikuisti itsensä lasioven kautta upeissa maisemissa Hollywood Hillsin alueella. Tuttuun tapaan Stodden rakastaa esitellä uhkeita silikonimuotojaan someseuraajilleen, joiden joukossa varsinkin miehet lienevät tyytyväisiä usein näkemäänsä kuvamateriaaliin.

View this post on Instagram

California Reflections ☀️ #tanning

A post shared by Courtney Stodden (@courtneyastodden) on

Courtney Stoddenin runsaasti huomiota herättänyt kohuliitto tuli taannoin päätökseen hänen erottua Doug Hutchinsonista. Päätös erosta tapahtui jo vuonna 2017, mutta ero astui virallisesti voimaan vasta maaliskuussa 2020.