Miljonääriäiti-Gunillan alaikäisen tyttären somekuvista skandaali – liian laiha ja paljasteleva?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Ruotsin miljonääriäidit televisio-ohjelmasta suomalaisille tutuksi tullut realitypersoona Gunilla Persson toimii iäkkään äitinsä omaishoitajana ja teini-ikäisen tyttärensä yksinhuoltajana. Gunilla Perssonin Erika-tytär on nykyään lukioikäinen nuori nainen, joka julkaisee aktiivisesti kuviaan sosiaalisessa mediassa.

Gunilla ja 17-vuotias Erika-tytär ovat julkaisseet tytöstä paljasta ihoa esitteleviä kuvia nettiin. Gunilla on antanut kuville siunauksensa ja on ylpeä mallia muistuttavasta lapsestaan. Ruotsin keltainen lehdistö on kuitenkin nostanut kuvista kohun, koska Erika on alaikäinen. Lisäksi ihmiset ovat kommentoineet kuvia arvostelevaan tyyliin Erikan hoikan vartalon vuoksi.

Los Angelesin Malibussa asuva perhe on vastannut syytöksiin. Jopa 17-vuotias Erika on puolustanut oikeuttaan olla juuri sellainen kuin haluaa.

– Kaikki naiset ovat kauniita, olipa vartalo minkälainen tahansa, Gunilla toteaa.