Raskaana oleva Lea Michele ihmettelee heijastustaan: ”Näyttää hieman erilaiselta”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijätähti Lea Michele tuli monille tunnetuksi suositusta Glee-televisiosarjasta. Michele meni vuosi sitten naimisiin Zandy Reichin kanssa ja nyt aviopari odottaa innoissaan ensimmäistä lastaan.

Lea Michele on julkaissut kauniita kuvia sosiaalisessa mediassa hänen pyöristyvästä raskausvatsastaan. Aiemmin nainen esitteli vatsaansa kylpyhuoneessa alusvaatteisillaan. Nyt kaunotar hämmästelee muotoaan muuttanutta vartaloaan heijastuksesta.

View this post on Instagram

A post shared by Lea Michele (@leamichele) on

Lea Michele julkaisi hänen Instagram-kanavallaan kuvan, jossa hän poseeraa auringon paisteessa ulkona kaunis valkoinen mekko yllään. 33-vuotias nainen näyttää todella hehkuvan raskaana. Kuvassa tähti ihmettelee lasiseinässä heijastuvaa kuvaansa, joka näyttää erilaiselta ison raskausvatsan kanssa.