Kurvikas Anastasia Karanikolaou esitteli vartalonsa – tätä miesten kelpaa ihastella

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kaliforniassa asuva kaunotar Anastasia Karanikolaou on tullut monille tunnetuksi sosiaalisessa mediassa julkaisemistaan upeista kuvista. Suurempaan suosioon nainen on kuitenkin noussut ystävystyttyään Kylie Jennerin kanssa ja esiinnyttyään useissa yhteiskuvissa realitytähden kera.

Nyt Anastasia keikistelee näyttävissä somekuvissa Rihannan Savage X Fenty -brändin uimapuvussa, joten hän on sisäistänyt mainiosti somenäkyvyyden merkityksen tuotteille. Kurvikas kaunotar saa samalla itsekin mukavasti uusia seuraajia.

Kurvikas mallikaunotar Anastasia Karanikolaou on viime aikoina esiintynyt myös ystävänsä Kylie Jennerin isosiskon, Kim Kardashianin, Skims-alusvaatemerkin tuotteissa ja antanut siten julkisesti tukensa miljardööriperheen brändille. Aika näyttää saako hän tulevaisuudessa myös mallisopimuksen Skimsille, mutta ainakin hänen muodollinen pätevyytensä riittäisi esittelemään Kardashianien tuotteita.