Gepardi ja koira varttuivat yhdessä – erottamaton parivaljakko

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Olemme kertoneet useista tapauksista, joissa kaksi täysin erirotuista eläintä ovat ystävystyneet erityisellä tavalla. Nyt videolla nähdään suloinen parivaljakko kun gepardi ja koira ovat ystävystyneet keskenään.

Oregonin villieläinsafarilla kuvatulla videolla nähdään KJ-niminen gepardi ja Rhino-niminen koira, jotka ovat erottamaton kaksikko. Puolitoistavuotiaat kaverukset on kasvatettu yhdessä ja tutustutettu toisiinsa jo pieninä pentuina. Ne rakastavat yhdessä loikoilua, leikkimistä ja juoksemista.

Gepardit ovat kissapetoja, mutta luonteeltaan kuitenkin myös hyvin arkoja. Monissa eläinsuojissa on huomattu toimivaksi tavaksi käyttää sosiaalisia ja ulospäinsuuntautuneita koiria gepardien apuna toipumisessa ja sopeutumisessa uuteen ympäristöön.