Hailey Bieber avautui sosiaalisen median paineista – haluaisi heittää puhelimen roskikseen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Mallin uraa tekevä Hailey meni poptähti Justin Bieberin kanssa naimisiin kaksi vuotta sitten. Pariskunta oli jo aiemmin seurustellut, minkä jälkeen he pitivät taukoa ja elivät jonkin aikaa erillään. Yhteen palattuaan he menivät kuitenkin nopeasti kihloihin ja naimisiin, minkä jälkeen he muuttivat saman katon alle.

Nyt Hailey Bieber istui alas Natalie Manuel Leen kanssa keskustelemaan sosiaalisesta mediasta ja naisen kokemista paineista Justin Bieberin vaimona. 23-vuotias nainen kertoi oppineensa avioliitossa ainakin sen, että mikäli ihminen ei ole valmis tekemään elämässään kompromisseja, hänen ei kannata mennä naimisiin. Kumppania tulee ajatella jokaisen päätöksen kohdalla, minkä lisäksi tulee muistaa, että ei voi enää elää sinkkuelämää.

Hailey Bieber on julkisuuden henkilönä ja mallina tottunut siihen, että hänen tekemisiään seurataan ja häntä arvostellaan. Nainen kuitenkin yllättyi siitä miten intensiiviseksi hänen arvostelemisensa meni sen jälkeen kun hän alkoi seurustelemaan Justin Bieberin kanssa. Nainen koki, että hänelle oltiin lähes vihaisia siitä, että hän meni naimisiin Justinin kanssa.

Hailey Bieber on pitänyt itseään aina vahvana, mutta häneenkin vaikuttaa päivittäin se, että ihmiset arvostelevat häntä sosiaalisessa mediassa. Häntä ei pidetä lahjakkaana, kauniina tai taitavana, ja se myös kerrotaan hänelle kommenteissa jatkuvasti, mikä on mallin mielestä kuluttavaa. Toisinaan tähti toivoisi pystyvänsä vain heittämään puhelimensa roskakoriin. Hailey Bieber ei ymmärrä sitä minkä vuoksi naiset eivät keskity toistensa vahvistamiseen ja positiivisen energian jakamiseen vaan kritisoimiseen ja lyttäämiseen.