Karhu avasi Mercedes Benzin etuoven – säikähti sitten ihmisten huutoa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Monien viraaliksi levinneiden videoiden myötä on voitu nähdä, että karhut ovat hyvin ovelia ja osaavat avata jopa autojen ovia etsiessään ruokaa. Karhu voi jättää todella tuhoisia jälkiä autoon, minkä vuoksi se luonnollisesti onkin melko epätoivottu vieras kulkupeleissä.

Nyt Pohjois-Carolinassa kuvattiin videolle tilanne, jossa karhu lähestyi Mercedes Benz -merkkistä autoa. Ihmiset kuvasivat karhua mökin sisäpuolelta ja olivat varmasti kauhuissaan siitä mitä karhu voisi tehdä arvokkaalle autolle. Karhu onnistui pelästyttämään auton omistajan kunnolla viimeistään siinä kohtaa, kun se avasi auton etuoven.

Videolla kuullaan miten ihmiset alkoivat huutaa ja kirkua korkealla äänellä karhun avatessa oven. Karhu näytti pelästyvän ääntä, jolloin ihmiset jatkoivat huutamista. Lopulta karhu perääntyi ihmeissään takajaloillaan seisten ja näytti poistuvan melko hämmentyneenä auton luota ihmisten huutaessa sille.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.