NASA-insinööri kyllästyi lintulaudalle tunkeutuviin oraviin – keksi niille nerokkaan esteen

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Entinen NASAn insinööri Mark Rober tunnetaan nykyään keksijänä, joka esittelee luomuksiaan suositulla Youtube-tilillään. Nyt mies on rakentanut valtavan esteradan oraville.

Rober kertoo kyllästyneensä oraviin, jotka valtasivat hänen pihalleen asettaman lintulaudan. Niinpä hän päätti antaa lintujen herkuista kiinnostuneille oraville hieman haastetta. Jyrsijät saisivat käydä lintulaudalla, mikäli ne kykenisivät selvittämään sinne johtavan esteradan.

Pitkä esterata on täynnä toinen toistaan vaikeampia haasteita samaan tyyliin kuin Gladiaattoreiden ja American Ninja Warriorin kaltaisissa sarjoissa. Monimutkaista rataa ja Rick, Marty, Frank sekä Phat Gus -nimisten oravien yrityksiä läpäistä se esitellään Ronerin tuoreella, yli 20 minuuttia pitkällä videolla.