Chrissy Teigen kyllästyi silikonirintoihin – leikkauttaa luomut takaisin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Humoristinen huippumalli Chrissy Teigen on päättänyt poistattaa rintaimplanttinsa. Nainen otti ne parikymppisenä ja aikoo nyt 34-vuotiaana palata takaisin luomuun.

– Kävin äsken koronavirustestissä, koska menen pian leikkaukseen. Ihmiset ovat ymmärrettävästi kiinnostuneita ja jopa uteliaita, joten sanon sen nyt suoraan: Poistan rintani! Ne ovat palvelleet minua vuosien ajan, mutta olen kyllästynyt. Haluaisin pystyä sulkemaan oman kokoisen mekkoni vetoketjun ja maata vatsallani täydellisen mukavasti, Teigen kirjoitti Instagramiin.

Hänen mukaansa naisella tulee olemaan edelleenkin rinnat, tosin ne ovat jatkossa luomua ja rasvan täyttämät. Hänen olisi pitänyt joko uusia vanhat silikonit tai poistattaa edelliset, joten nainen päätti valita leikkauksista vähemmän riskialttiin. Lisäksi Teigen on puhunut aitojen naisvartaloiden puolesta jo pitkään.