Kim Kardashian viettelee – tiimalasivartalo pääsi taas oikeuksiinsa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Realitytähti ja bisnesnainen Kim Kardashian on vannoutunut muotoilevien alusvaatteiden käyttäjä. Nyt nainen on julkaissut hänen Instagram-kanavallaan näyttäviä kuvia, joissa hän poseeraa vaaleanpunaisessa asussa, joka ei jätä juuri mitään arvailujen varaan.

View this post on Instagram

Hindsight’s 2020

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Kurvikas 39-vuotias tähti julkaisi kolme kuvaa, joissa hänet nähdään kaksiosaisessa vaaleanpunaisessa asussa. Nainen on pukenut ylleen pikkuruisen minihameen ja samaa sävyä olevan topin, jossa on pitkät hihat, mutta kangasta vain juuri sen verran, että rinnat peittyvät.

Kim Kardashian on alkanut itse suunnittelemaan sekä muotoilevia että mukavia ja joustavia alusasuja SKIMS-yrityksensä alla. Sen vuoksi tähti nähdäänkin nykyään usein myös hänen itsensä ottamissa kuvissa, joissa tähti esittelee oman mallistonsa alushousuja ja rintaliivejä.