Pappi kastoi vauvan vesipistoolilla – noudatti turvaväliä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Koronaviruspandemia on vaikuttanut myös uskonnollisiin tapahtumiin, kun jumalanpalveluksia on pidetty lähinnä virtuaalisesti. Ihmiset ovat peruneet tai siirtäneet myös kirkollisia juhlia, kuten häitä ja ristiäisiä.

Netissä leviää parhaillaan kuva, jossa pastori kastaa vauvaa vesipyssyllä. Hän osoittaa kastemekossa olevaa pienokaista vaaleanpunaisella leluaseella, jonka sisällä on ilmeisesti pyhää vettä. Kyseessä ei ole ensimmäinen kerta, kun vesipyssyä käytetään kastetilaisuudessa.

Maaliskuussa uutisoitiin toisesta samankaltaisesta tapahtumasta, kun Mary ja Kyle Nielsen halusivat lavastaa valokuvan, jossa pastorin kastoi heidän lastaan vesipyssyllä. Kuvaa ennen kuitenkin suoritettiin tavalliset ristiäiset, mutta koronavirus oli juuri puhjennut Yhdysvalloissa ja perhe halusi ikuistaa sen myös juhlakuviin, KTTC uutisoi.

We live in interesting times… #9ACA .This picture of a priest baptising an infant with a water gun has recently gone viral on Twitter.

Publiée par A Current Affair sur Dimanche 24 mai 2020

Social Distancing Baptism

Publiée par Cynthia Holmberg Henschen sur Dimanche 29 mars 2020