Norjalaisella bimboblondilla yli 200 000 seuraajaa – vaatteet vähentyvät koko ajan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Sindy Starlet oon oslolainen kauneusalan yrittäjä ja teini-ikäisen pojan yksinhuoltajaäiti. Kerroimme hänestä ensimmäisen kerran 1,5 vuotta sitten ja tällöin naisen tavoitteena oli saavuttaa kuuluisuutta jättisuurten rintojensa avulla. Nyt hän on onnistunut.

Sindy Starlet on lähes kaksinkertaistanut seuraajamääränsä reilun vuoden aikana ja naisella on nyt 200.000 innokasta fania Instagramissa. Uhkea blondi kuvailee itseään Norjan bimbonukeksi.

– Vaatteilla ja meikillä ei ole mitään tekemistä sen kanssa, minkälainen äiti on tai miten hyvin pitää lapsestaan huolta, Sindy Starlet sanoi aiemmin arvostelijoilleen.

Sindy Starletin tavoitteena on tehdä kokopäiväisesti töitä glamourmallina, ja hän sai vuosi sitten uudet ja suuremmat silikonit päästäkseen lähemmäs unelmaansa. Viime aikoina naisen vaatetus on vähentynyt entisestään valokuvissa ja hän esiintyi hiljattain suositussa Botched-ohjelmassa.