Realitytähti riisui alusvaatteisilleen – kuva kuohuttaa verkossa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Realitykaunotar Georgia Harrison on tullut tunnetuksi Love Island -ohjelmasta, jonka jälkeen nainen osallistui myös Celebrity Ex on the Beach -ohjelmaan. Naisella on Instagramissa lähes miljoona seuraajaa, joita tähti hemmotteleekin usein vähäpukeisilla kuvillaan.

Nyt 25-vuotias nainen esitteli hänen hoikkaa vartaloaan tuoreimmassa kuvassaan. Georgia Harrison poseeraa viettelevästi kameralle istumalla hajareisin lattialla valkoisen lakanan päällä. Näyttävässä kuvassa kaunottaren yllä nähdään samppanjan väriset kiiltävät alusvaatteet, jotka imartelevat naisen timmiä vartaloa.

Aiemmin realitytähti koetteli Instagramin rajoja kuvallaan, johon nainen oli pukenut ylleen valkoisen pitkähihaisen paidan, josta näkyi läpi. Seksikkäässä kuvassa Harrison poseerasi itsevarmasti valkoisissa saappaissaan tietäen varmasti sen, että hänen rintansa näkyivät yläosasta hyvin selvästi läpi. 

View this post on Instagram

Too cool for home school ☮️ 🧚🙃

A post shared by Georgia Harrison (@georgialouiseharrison) on