Kylie Jenner ei olekaan miljardööri? Forbes-lehti syyttää valehtelusta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Realitytähti Kylie Jenner on loihtinut mittavan omaisuuden itselleen kosmetiikkabisneksellään. Viime vuonna Kylie Jenner julistettiin maailman nuorimmaksi itse omaisuutensa tehneeksi miljardööriksi. Vuonna 2018 Kylie Jenner pääsi myös julkaisun kanteen numerossa, jossa esiteltiin naispuolisia miljardöörejä. Nyt Forbes kuitenkin syyttää Kylie Jenneriä valehtelusta.

Forbes-sivuston mukaan Kylie Jenner on valehdellut menestyksestään ja pyöritellyt yrityksensä lukuja niin, että hän onnistui saamaan väärin perustein miljardööri-statuksen. On käynyt ilmi, että Kylie Cosmetics -yritys ei olekaan niin tuottoisa kuin Kardashianin perhe on antanut julkisuudessa alan muiden toimijoiden ja median ymmärtää.

Uusien tietojen valossa Forbes on varma siitä, että Kylie Jenner ei enää ole miljardööri eikä välttämättä koskaan ole sitä edes ollut. Julkaisu on varma siitä, että perhe on väärentänyt heille näytetyt paperit naisen tuloista ja yrityksen arvosta saadakseen Kylie Jennerille himoitun ykköspaikan Forbes-lehden miljardöörilistauksessa. 22-vuotias Kylie Jenner on siitä huolimatta Kardashianin suvun rikkain ja hänen omaisuuden arvioidaankin olevan nyt noin 900 miljoonaa dollaria.