Tristan Thompsonin yhden illan juttu: ”Poikani on aivan hänen näköisensä!”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kerroimme aiemmin, että malli Kimberly Alexander väittää, että NBA-pelaaja Tristan Thompson on hänen lähes viisivuotiaan lapsen isä. Asiaa on selvitetty aiemmin DNA-testillä, joka osoitti että Thompson ei ole pojan isä. Nainen väittää muuta.

Kimberly Alexander on julkaissut sosiaaliseen mediaan kuvan, jossa hänen poikansa kuvaa verrataan Tristan Thompsoniin. Kuvat naisen yksityiseltä tililtä ovat lähteneet leviämään netissä. Alexander väittää, että yhdennäköisyys on selvä.

Koripalloilija ja Khloe Kardashianin lapsen isä Tristan Thompson on kyllästynyt saamaan lokaa niskaansa. Mies on palkannut lakimiestiimin vaientamaan naisen. Pojan äidin on väitetty olevan julkisuutta janoava pyrkyri, joka haluaa ainoastaan rahastaa väitteillä.