Räppäri Houdini on kuollut – ammuttiin 21-vuotiaana

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kanadalainen rap-artisti Houdini on kuollut. Hän oli osallisena Torontossa tiistai-iltapäivänä olleessa ampumavälikohtauksessa. Hän kuoli saamiinsa ampumavammoihin sairaalassa.

Houdini, oikealta nimeltään Dimarjio Antonio Jenkins, oli kuollessaan vain 21-vuotias. Hän oli kotoisin Torontosta. Samassa Bisha-hotellin edustalla tapahtuneessa ammuskelussa haavoittui 15-vuotias poika ja 28-vuotias nainen. Heidän uskotaan toipuvan sairaalahoidossa.

Houdini on ollut aktiivinen Toronton rap-skenessä vuodesta 2016. Paikallisen blogTO-sivuston mukaan poliisi ei ole kertonut, miksi räppäri oli ammuskelun kohteena. Viranomaiset ovat kuitenkin vahvistaneet hänen kuolemansa.

View this post on Instagram

“Off-White on a Off Day” 🚧

A post shared by HOULIGAN®️ (@houdini) on