Video leviää verkossa – pieraisiko Joe Biden suorassa lähetyksessä?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvalloissa varaudutaan parhaillaan presidentivaaleihin, jotka on ainakin tämänhetkisten tietojen mukaan määrä järjestää 3. marraskuuta. Republikaanipuoluetta edustaa vaaleissa istuva presidentti Donald Trump, ja demokraattipuoluetta tulee puolestaan edustamaan Joe Biden.

Joe Biden nähtiin taannoin suorassa kampanjavideossa, jossa hän puhui Pennsylvanian kuvernööri Tom Wolfin kanssa. Miesten keskustellessa taloudesta koronakriisin keskellä haastattelussa kuultiin erikoinen ääni, jonka on kuvailtu muistuttaneen märkää piertua.

Ääni ei jäänyt noteeraamatta lähetystä seuranneilta, erityisesti Bidenin poliittisilta vastustajilta. Videon jakoi nopeasti Twitterissä nauruhymiön saattelemana muun muassa nykyisen istuvan presidentin poika, Donald Trump Jr.