Madonna naurattaa tanssivideolla: ”Yksijalkainen valmiina töihin!”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti Madonna joutui perumaan lukuisia Madame X -kiertueensa esiintymisiä polvi- ja lantiovammojen vuoksi. Monien muiden supertähtien tavoin Madonna ei tällä hetkellä keikkaile lainkaan koronaviruksen vuoksi. Kotona hän on kuitenkin ehtinyt nyt treenaamaan uusia tanssiliikkeitä.

Madonna julkaisi hänen Instagram-kanavallaan hauskan videon, jossa hän tanssii näyttävät esiintymisvaatteet yllään. 61-vuotias popin kuningatar esittelee upeassa nahkatakissa ja nahkaisessa päähineessään tanssiliikkeitä, jotka hoituvat naiselta vain yhdenkin terveen jalan avulla.

– Yksijalkainen tanssija valmiina töihin, Madonna vitsailee kuvansa yhteydessä.

Aiemmin Madonna kohahdutti poseeraamalla sosiaalisessa mediassa julkaisemassaan kuvassa rinnat paljaana. Kuvan arveltiin loukkaavan Instagramin sääntöjä ja sen vuoksi nopeasti poistettavan palvelusta. Monien yllätykseksi ylläpito ei kuitenkaan toistaiseksi ole reagoinut kuvaan vaan antanut naisen näyttää nänninsä paljastavassa kuvassa.