Rita Ora näyttävässä bikinikuvassa – muodonmuutos esittelyssä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Laulajatähti Rita Ora aiheutti taannoin hämmennystä kehotettuaan fanejaan pysymään kodeissaan. Hän kuitenkin itse lähti viisihenkisen työryhmänsä kanssa nauttimaan maaseudun rauhasta vuokraamaansa taloon. Poppari näyttäisi viihtyvän maaseudulla edelleen.

Nyt Rita Ora julkaisi näyttävän kuvan Instagram-tarinassaan ja esitteli samalla seuraajilleen hänen lyhyemmän hiustyylinsä. Kuvassa 29-vuotias poseeraa pikkuruisissa mustissa bikineissä ja näyttää nauttivan myös kesäisemmästä hiusmallistaan.

Rita Ora on tällä hetkellä työstämässä tulevaa albumiaan talossa, jonka hän on vuokrannut 240 kilometrin päässä Lontoon asunnostaan. Artisti onkin nauttinut runsain mitoin hiljaisista aamuista, jotka hän saa viettää bikineissään ulkona kauniisti paistavan auringon alla.

View this post on Instagram

Rita Ora Via Instagram Story. #ritaora #ritaorafans #ritaoraedits #autolike #takipleş #gainwithmchina#takipçikazan #sigodevolta #chuva #sdv#geritakip #public #chuvadelikes30k#aktiv #beğeni #takipet #sdvtodos #aztagram#seguesigodevolta #followtrick #gaintrick #takipte#rfr #rtb #takipcikazan #aktivler#takipp# #takipleş #takipçikazan#sigodevolta #gaintrick #chuva #sdv #geritakip #chuvadelikes #aktiv#beğeni #takipet#seguesigodevolta# #gaintrick #takipte#rfr #gainpost #rtb#takipcikazan #aktivler #takipp# #takipleş#takipçikazan #sigodevolta #geritakip#aktiv#takipet #aztagram#seguesigodevolta #followtrick #gaintrick#takipte#rfr #rtb #takipcikazan#aktivler#takip #takipleş#takipcikazan##gaintrick.

A post shared by 𝗥𝗶𝘁𝗮 𝗢𝗿𝗮 𝗙𝗮𝗻 (@rita.ora_love) on