Ashley Bensonin ja G-Eazyn suhde syvenee – kohuvideo leviää verkossa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Brittiläinen huippumalli Cara Delevingne ja yhdysvaltalainen näyttelijä Ashley Benson erosivat huhtikuun alussa. Naisten suhde kesti kaksi vuotta, ja tänä aikana Benson ehti tatuoimaan ihoonsa kaksi kuvaa, jotka liittyivät Delevingneen.

Ashley Benson nähtiin jo nopeasti eron tultua julkisuuteen uuden rakkaan kanssa. Benson on viettänyt tiiviisti aikaansa G-Eazy -nimellä tunnetun räppärin Gerald Gillumin kanssa. Tuore pari nähtiin viimeksi viettämässä aurinkoista päivää Malibussa Memorial Day -muistopäivänä.

Aiemmin Bensonin ja Gillumin suutelu päätyi videolle, jonka levittyä julkisuuteen Cara Delevingnen fanit olivat raivoissaan. Delevingne on kuitenkin itse pyytänyt fanejaan perääntymään ja antamaan Ashley Bensonin jatkaa rauhassa elämäänsä ilman, että hänen puolustajansa hyökkäävät Bensonia vastaan.

View this post on Instagram

#AshleyBenson and #Geazy out in Malibu. May, 25.

A post shared by Ashley Benson Fan (@benzopictures) on

View this post on Instagram

#AshleyBenson out in Malibu. May, 25.

A post shared by Ashley Benson Fan (@benzopictures) on