Mitä ihmettä videolla tapahtuu? Järveen putoava nainen näyttää rikkovan fysiikan lakeja

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Aina toisinaan internetissä nähdään syvää hämmennystä herättäviä ja lähes yliluonnollisilta vaikuttavia kuvia sekä videoita. Nyt sosiaalisessa mediassa on ihmetely videota nuoresta naisesta, joka vaikuttaa rikkovan fysiikan lakeja.

Instagram-käyttäjä Myka Shae jakoi palvelussa videon sisarestaan, joka on hyppäämässä järveen köysikeinun varassa. Naisen ote lipsahtaa ja hän putoaa alas veteen. Ennen veteen osumista nainen näyttää miltei pysähtyvän hetkeksi ilmassa ja pyörähtävän paikoillaan oudolla tavalla.

Nuoren naisen tapa pudota veteen sai videon katsojat raapimaan päitään. Osa jopa vitsaili hänen olevan Star Wars -elokuvista tuttu jediritari. Maanläheisemmän selityksen mukaan heikosti näkyvä köysi tarrautui kiinni naisen reiteen, mikä olisi aiheuttanut optisen harhan videolla.