Mies on kolibrikuiskaaja – harvinainen näky videolla

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Pienikokoiset kolibrit ovat upeita lintuja, joita saadaan harvoin luontokuviin. Kolibrit pystyvät lentämään myös paikoillaan ja jopa taakse päin räpäytellessään siipiään jopa 80 kertaa sekunnissa.

Nyt videolla nähdään harvinainen näky, jossa eräs mies sai monta kolibria lähestymään itseään. Mies oli asettanut silmälasiensa sankoihin ja linssien väliin pienet muoviset astiat, joissa näyttää olevan vettä. Ei mene aikaakaan kun kolibrit lentävät paikalle juomaan.

Kolibreja ruokkiva mies näyttää videolla oikealta kolibrikuiskaajalta kun linnut lähestyvät häntä hyvin pelottomasti. Kolibreja näyttää olevan parhaimmillaan jopa kuusi yksilöä samaan aikaan miehen ympärillä. Nopeasti liikehtivät värikkäät pikkulinnut ovat kaunis näky lähestyessään vesiastioita.