Shanina Shaikin vartaloa kelpaa esitellä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Australialainen huippumalli Shanina Shaik tunnetaan erityisesti Victoria’s Secret -muotinäytösten lavoilta. Viime aikoina paluuta muotimaailmaan tehnyt tähti on taas aktivoitunut myös sosiaalisessa mediassa julkaisemalla aktiivisesti upeita kuviaan.

View this post on Instagram

Can I say it …. bikini weather is here 👙!

A post shared by SHANINA SHAIK (@shaninamshaik) on

Tällä kertaa Shanina poseeraa karanteenissa upeissa bikinikuvissa, joissa hänen unelmavartalonsa pääsee hienosti oikeuksiinsa. Asuvalinta ei ainakaan takapuolta kovin runsaasti peitä, sillä kangasta lienee säästelty niiden tekemisessä.

Shanina Shaik poseerasi taannoin Maxim-lehden kansikuvassa rohkeissa merkeissä. 28-vuotias malli nähtiin tuolloin kansikuvassa ja sisäsivuilla avoimessa paidassa ilman rintaliivejä. Malliunran ohella Shaik on tehnyt töitä näyttelijänä. Tähti oli mukana vuonna 2017 ilmestyneessä Muumio-elokuvassa, ja hänellä on rooli myös valkokankaalla Isla Fisherin tähdittämässä Greed-komediassa.