Sosiaalisen median vaikuttaja: ”Viisi kauneusleikkausta ei riitä”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Brittiläinen Levi Jed Murphy on sosiaalisen median julkkis. Hän tuli tunnetuksi leikeltyään kasvonsa näyttämään siltä, kuin niissä olisi ikuinen valokuvafiltteri. Hän on käynyt viidessä kauneusleikkauksessa.

Unelmiensa ulkonäköä havitteleva Levi Jed Murphy haluaa näyttää elävältä nukelta. Hän haaveilee uusista kauneusleikkauksista, vaikka hänen kasvonsa on jo kauttaaltaan muokattu plastiikkakirurgisin toimenpitein. Radikaalit muutokset ovat vasta alkua.

Hän myöntää, että muiden tykkäykset ja mielipiteet ovat hänelle tärkeitä. Samalla hän pahoittaa mielensä vihapuheesta. Ihmiset ovat sanoneet hänelle, että mies ei tarvitse enää uusia kauneusleikkauksia ollakseen tyytyväinen itseensä, vaan hänen tulisi käydä terapiassa.

View this post on Instagram

so i got me teeth done x

A post shared by LEVI JED MURPHY (@levijedmurphy) on