Kris Jenner vaatii Forbes-lehteä perumaan väitteensä – asianajajat jo mukana

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Talouslehti Forbes paljasti juuri, että Kylie Jennerin omaisuuteen liittyviä lukuja olisi peukaloitu lehdistölle. Kylie Jenner on julistettu jo kaksi kertaa maailman nuorimmaksi miljardööriksi, mutta nyt Forbes-lehden artikkelissa väitetään naisen valehdelleen omaisuudestaan ja hänen Kylie Cosmetics -yrityksensä luvuista.

Forbes-lehdessä arvellaan, että nainen ei ole ikinä miljardööri ollutkaan. Hänen omaisuutensa arvoksi on laskettu noin 900 miljoonaa dollaria. Lehti on myös väittänyt, että Kris Jenner on kutsunut toimittajat kotiinsa ja esitellyt tekaistuja dokumentteja Kylie Jennerin varallisuudesta, että nuori nainen saisi miljardööristatuksen.

Nyt Kris Jennerin ja 22-vuotiaan Kylie Jennerin asianajaja Michael Kump on laatinut vastineen, jonka mukaan Forbes-talouslehti levittää pöyristyttäviä valheita. Vastineessa myös vaaditaan Daily Mail -sivuston mukaan yritystä pyörtämään väitteensä.