Kylie Jenner tuhlasi kuukaudessa 130 miljoonaa – juuri ennen miljardööristatuksen viemistä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Talouslehti Forbes paljasti juuri, että Kylie Jennerin omaisuuteen liittyviä lukuja olisi peukaloitu lehdistölle. Kylie Jenner on julistettu jo kaksi kertaa maailman nuorimmaksi miljardööriksi, mutta nyt arvellaan, että nainen ei ole ikinä miljardööri ollutkaan. Hänen omaisuutensa arvoksi on laskettu 900 miljoonaa dollaria.

Juuri ennen kuin miljardööristatus vietiin nuorelta realitytähdeltä julkisesti Kylie Jenner oli ehtinyt tuhlaamaan runsaasti omaisuuttaan. Daily Mail -sivuston mukaan kosmetiikka-alan yrittäjänä toimiva 22-vuotias on viimeisen kuukauden aikana käyttänyt noin 130 miljoonaa dollaria.

Tähti on tehnyt useita hyvin kalliita hankintoja viime kuukauden aikana. Nainen on muun muassa ostanut yksityisen suihkukoneen, jonka hän kustomoi itselleen ja kaksivuotiaalle Stormi-tyttärelleen sopivan näköiseksi. Sen lisäksi tähti on ostanut ison kartanon ja useita tontteja, joihin Kylie Jenner on aikeissa rakentaa.