Ruotsalaisjuontaja Ulrika Jonsson paljasti riippuvuutensa

Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Eva Ulrika Jonsson on Ruotsista lähtöisin oleva televisiojuontaja, joka asuu nykyään Isossa-Britanniassa. Myös Britannian julkkiksista koostetun Big Brother -kauden voittajana tunnettu nainen on myöntänyt, että hän on koukussa aurinkoon.

Ulrika Jonsson on ympäri vuoden hyvin ruskettuneen näköinen, mikä johtuu siitä, että hän rakastaa olla auringossa. 52-vuotias tähti on kertonut olevansa koukussa aurinkoon, jolle hän on surutta altistanut aina myös lapsensa. 

View this post on Instagram

Happy 3rd Birthday, Smackerjacks Lover Man, aka LEO!!! My darling boy. My darling Mummy’s Boy. We all love you so much (although we did wonder if we’d got some kind of miniature Bulldog when we first got you because you haven’t really grown much). This might be why you’re all overcome by ‘small man syndrome’ at times and being a bit of a shit towards Fella. But other than that, you’re a cutie and you always run to your mummy when you’re scared…. You love other dogs. You love Nessie’s arse a bit too much. You bloody love your food and you love nights in your mummy’s bed, you great big girl’s blouse. (But your mummy loves it even more). #leo #bulldog

A post shared by Ulrika Jonsson (@ulrikajonssonofficial) on

Ulrika on Daily Mail -sivuston mukaan ollut Britanniaan muutettuaan pöyristynyt siitä miten vaaleita ja kalpeita maan asukkaat ovat. Ulrika on kertonut, että hänen valitsemansa päihde elämässä on aurinko, johon hän tulee luultavasti myös kuolemaan joku päivä. ”Kunhan kuolen auringossa”, nainen oli kuitenkin todennut ja vaikuttaa seisovan auringon ottamisen takana edelleen.