Työntekijä löysi Fordiin piilotetun ominaisuuden – ei voinut olla nauramatta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Autot ja niiden sisältämä teknologia kehittyvät jatkuvasti. Aiemmin toimiva radio oli jo eräänlainen luksusominaisuus, mutta nykyään autot ovat sisältä kuin viihdekeskuksia, joita tarvitsee hädin tuskin itse edes ohjata parkkiruutuun.

Nyt videolla nähdään huvittava tilanne, jossa automekaanikot löysivät huollettavaksi tuodusta autosta ominaisuuden, joka varmasti monilta on voinut jäädä jopa huomaamatta. Työntekijät olivat olleet tekemässä uuteen Ford Lariat -malliseen autoon mainosteippauksia kun he olivat huomanneet, että etukameran vierestä löytyy pieni osa, joka puhdistaa kameran.

YouTube-videolla nähdään miten huvittuneena mies kuvaa ominaisuutta, joka vaikuttaa melko turhamaiselta. Auton etukameran vierestä työntyy eteen päin pieni ruisku, joka suihkuttaa kameraan pesuainetta. Huoltomiestä tuntuu huvittavan ajatus siitä, että auton omistajan ei tarvitse liata käsiään edes sen verran, että pyyhkisi itse kameran linssin mikäli se likaantuisi.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.