Jennifer Aniston huutokauppaa alastonkuvansa – rahat korona-hyväntekeväisyyteen

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Frendit-tähti Jennifer Aniston on asettanut 1990-luvulta peräisin olevan alastonmuotokuvan huutokaupattavaksi. Tähti kerää tällä tavoin varoja koronakriisiin liittyvään hyväntekeväisyyteen.

Kuvan otti vuonna 1995 Frendit-tähtiä kuvaamaan palkattu valokuvaaja Mark Seliger. Mustavalkoisessa otoksessa Aniston poseeraa kameralle alasti, peittäen jaloillaan intiimialueensa. Näyttelijä jakoi Instagramissa kuvan ja videon, jossa Selinger kehittää sitä pimiössä.

Kaikki muotokuvan huutokauppaamisesta kerättävät tulot lahjoitetaan National Association of Free and Charitable Clinics, joka tarjoaa ilmaisia koronavirustestejä Yhdysvaltojen köyhimmille asukkaille. Kuvan hinnan arvioitiin nousevan 5 000 – 7 000 dollariin. 12. kesäkuuta saakka Christie’s-huutokaupassa myynnissä olevan otoksen korkein tarjous on tällä hetkellä jo 6 500 dollaria.