Maailman tilanne surettaa Katy Perryä: ”Itken autossani”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti Katy Perry ja Orlando Bloom odottavat tällä hetkellä esikoistaan. Raskaana oleva tähti on nauttinut olostaan koronavirustilanteen vuoksi kotonaan ja joutunut muiden tavoin perumaan kaikki menonsa. 

Katy Perry on ollut hyvin ahdistunut maailman nykyisestä tilanteesta. Koronavirus on tuonut omat huolenaiheensa, minkä lisäksi Perry haluaisi pystyä kasvattamaan tyttärensä tasa-arvoisemmassa maailmassa. Life & Style -sivuston mukaan poptähti on kommentoinut, että hän tulee korostamaan lapsensa kasvattamisessa oikeudentajua.

Katy Perry on myös kertonut, että tämänhetkinen epävarmuus on ahdistanut häntä, koska hän on luonteeltaan perfektionisti. 35-vuotias poptähti on kertonut, että toisinaan hän on vain itkenyt autossaan ja purkanut pahaa oloaan siten kuin arvioi kaikkien muidenkin tällä hetkellä aina toisinaan tekevän.