Nainen juottaa ponille olutta: ”Vähentää stressiä”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Oluthiiva on tärkeä ravintolisä hevosille, jotka saavat oluthiivasta monia terveyshyötyjä. Se tukee hyvää suolen toimintaa, lisää ruokahalua ja voi parantaa myös eläimen yleiskuntoa ja suorituskykyä. Yleensä oluthiivaa annetaan kuivamuonana, mutta eräs hevosen omistaja juottaa ratsuilleen oikeaa olutta.

YouTube-videolla nähdään useita eri tilanteita, joissa Basil-niminen miniatyyri shetlanninponi nauttii olutta omistajansa tarjoilemana. Video on saanut aikaan monissa katsojissa hämmennystä, mutta omistaja kuitenkin vakuuttaa, että olut tekee ponille vain hyvää.

Basil on kieltämättä melko huvittava näky nauttiessaan olutta suoraan tuopista ja pullosta tarjoiltuna. Ponin omistajan mukaan olut auttaa hevosia palautumaan stressistä, minkä lisäksi se sisältää monia suolistolle tarpeellisia probiootteja ja maitohappobakteereja.