Näyttelijä syyttää Lea Michelea kiusaamisesta: ”Uhkasi ulostaa peruukkiini”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Esikoistaan odottava näyttelijä Lea Michele on joutunut kiusaamiskohun keskelle. Glee-musikaalin viidennellä tuotantokaudella näytellyt Samantha Ware on syyttänyt Micheleä siitä, että nainen kiusasi häntä kuvauksissa ja sai hänet kyseenalaistamaan koko uravalintansa näyttelemisen parissa.

Lea Michele kirjoitti aiemmin Twitter-kanavalleen julkaisun, jossa hän kertoi, että poliisien käsissä kuollut George Floyd ei ansainnut kohtaloaan. Michelen mukaan kaikkeen rasistiseen toimintaan oli tultava muutos, jolloin naisen kanssa työskennellyt Samantha Ware vastasi naisen kirjoitukseen todella hyökkäävästi.

– Muistatko kun teit ensimmäisestä televisiotyöstäni helvettiä maan päällä? Minä en unohda sitä koskaan. Uhkasit jopa ulostaa peruukkiini jos vain saisit mahdollisuuden, Samantha Ware kirjoitti twiitissään.

Samantha Ware kertoi näyttelemisen Lea Michelen rinnalla ja naisen kiusaamisen olleen niin traumatisoivaa, että Ware oli kyseenalaistanut koko uravalintansa. Kiusaamisen tultua julkisuuteen muun muassa Ariana Grande ja Keke Palmer lopettivat Lea Michelen seuraamisen Instagramissa. Myös Hello Fresh -yritys on lopettanut juuri alkaneen yhteistyön Michelen kanssa kiusaamiskohun vuoksi.