Pelastetulta koiralta poistettiin 2,5 kiloa takkuturkkia – nyt koira on yhtä hymyä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Eläinsuojaan pelastetut koirat ovat toisinaan hyvin huonokuntoisia sillä hetkellä kun ne löydetään. Monesti koirat ovat aliravittuja, nestehukassa tai niiden turkki, kynnet ja iho ovat hyvin huonossa kunnossa.

Nyt YouTube-videolla ihastuttaa suloinen Bazel-nimen saanut koira, joka tuotiin eläinsuojan työntekijöiden toimesta trimmattavaksi. Koiran turkkia ei oltu hoidettu luultavasti koko sen elämän aikana ja koira joutuikin kantamaan melkoista lisäpainoa rastoittuneen karvan vuoksi.

Videolla nähdään miten koiran turkki trimmataan. Ylimääräistä karvaa lähti Bazelilta noin 2,5 kilon verran. Koira näyttää olevan hyvin helpottunut päästessään taakastaan eroon. Bazel vaikuttaa suorastaan hymyilevän kun sen olo kevenee ja koira alkaa vähitellen luottamaan hoitajiinsa ajan kuluessa.