Tana Mongeau alastomana maksua vastaan – myy vartalonsa paljastamista

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Tana Mongeau on suosittu YouTube-tähti, jonka kanavalla hän kertoo erikoisia tapahtumia ja tarinoita hänen elämästään. Naista on moneen otteeseen väitetty valehtelijaksi videoidensa perusteella, mutta edelleen hänen elämänsä näyttää kiinnostavan miljoonia ihmisiä.

Nyt Tana Mongeau on monien muiden julkkisten tapaan alkanut etsimään koronaviruksen aikaan uusia tapoja luoda itselleen tuloja. Tähti päätti avata parhaan ystävänsä Ashly Schwanin kanssa OnlyFans-palveluun omat sivustonsa, joissa he myyvät faneilleen paljastavia kuvia ja videoita itsestään maksua vastaan.

Tana Mongeau on heti Blac Chynan jälkeen suurimman seuraajamäärän omaava julkkis, joka on sivustolle liittynyt. Tana Uncensored -nimisellä sivulla YouTube-tähti tarjoaa muun muassa paljastavaa videomateriaalia itsestään 74 dollarin hinnalla faneilleen. Insider-lehden mukaan nainen on myös aiemmin tarjonnut Twitterissä faniensa ostettavaksi itsestään seitsemän sekunnin videoita viiden dollarin hinnalla.