Tunnistatko kuvan pyöräilijän? Pahoinpiteli liikennesäännöistä muistuttaneen Espoossa

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Länsi-Uudenmaan poliisi on julkaissut kuvan sinitakkisesta polkupyöräilijästä, joka pahoinpiteli naisen Espoon Oittaalla 26. toukokuuta kello 18:40. Nainen oli kävellyt ratsupolulla ja huomauttanut polkupyöräilijää liikennesäännöistä.

Nainen oli sanonut miehelle, että ratsupolulla ei saa ajaa polkupyörällä. Polkupyörällä ajanut mies oli ohjannut pyöränsä naista päin, heittänyt pyöränsä sivuun ja kaatanut naisen maahan molemmin käsin työntämällä. Mies oli tämän jälkeen poistunut paikalta polkupyörällään.

Ratsupolku sijaitsee Oittaan leirintäalueen ja Kellonummen hautausmaan välisellä alueella Oittaalla. Uhri sai tilanteessa vammoja ja asiaa tutkitaan pahoinpitelynä Länsi-Uudenmaan poliisilaitoksessa. Poliisi pyytää havaintoja pahoinpitelyn tekijästä.

Mies on noin 180 senttimetriä pitkä, ruskettunut, harteikas ja lihaksikas, hiukset olivat harmaanruskeat, päällään hänellä oli kypärä, sininen takki ja mustat housut. Mies ajoi mustalla fatbike-mallisella maastopyörällä, jossa huomattavan leveät renkaat. Mies puhui suomea. Vihjeet voi ilmoittaa puhelimitse 0295 413 031 vastaajaan tai sähköpostilla vihjeet.espoo@poliisi.fi.