Brandi Glanville tunnusti seksisuhteen Denise Richardsiin: ”Aviomies ei saa tietää”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijä ja malli Denise Richards ja televisiopersoona Brandi Glanville ovat viime vuosina tulleet monille tutuiksi Beverly Hillsin täydelliset naiset -televisiosarjasta. Naisilla oli keskenään noin vuoden mittainen salasuhde, joka loppui siihen kun se tuli julkisesti kaikkien tietoisuuteen.

Nyt 47-vuotias Brandi Glanville on kertonut yksityiskohtia hänen ja 49-vuotiaan Denise Richardsin suhteesta, joka heillä oli Richardsin aviomiehen Aaron Phypersin selän takana. Naimisissa oleva Denise Richards oli aluksi uskotellut Glanvillelle, että hänen avioliittonsa on avoin. Seksin jälkeen naisen mielipide oli kuitenkin muuttunut jyrkästi.

Brandi Glanville on kertonut nyt itse, että aluksi hän harrasti seksiä Denise Richardsin jälkeen, mutta seuraavana päivänä Richards olikin sanonut, että hänen miehensä ei koskaan saa tietää. Suhde tuli kuitenkin melko nopeasti julkisuuteen vastoin tähden tahtoa, koska hänen sopimuksessaan Beverly Hillsin Täydelliset naiset -sarjassa on sanottu, että koko elämä tulee paljastaa kuvaajille. Näin ollen muut naiset eivät suostuneet jättämään aihetta käsittelemättä kun se tuli heidän tietoisuuteensa.