Jaajo on vuoden radiojuontaja – ja Aamulypsy vuoden ohjelma

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen suosikkijuontaja Jaajo Linnonmaa valittiin tänään RadioGaalassa Vuoden radiojuontajaksi. Historia toisti samalla itseään, sillä Linnonmaa voitti palkinnon jo yhdeksännen kerran. Ilman pystiä eivät jääneet hänen kollegansakaan, sillä Aamulypsy palkittiin Vuoden radio-ohjelmana.

– ISO KIITOS KAIKILLE. Tehdään oikeasti intohimolla ja rakkaudella ohjelmaa, joten mahtavaa, että saadaan tällänen tunnustus, Jaajo Linnonmaa iloitsi Instagramissa.

Aamulypsyn tuorein juontaja Tuukka Ritokoski sijoittui Vuoden radiojuontaja -äänestyksessä toiseksi, joten tiimillä on paljon syytä juhlaan.

RadioGaala järjestettiin monien muiden tilaisuuksien tavoin tänä vuonna verkossa, ja myös Aamulypsyn tiimi jännitti gaalan tuloksia etänä kotikatsomossa. Palkinnot jaettiin yleisöäänestyksen perusteella, ja maan suosituin radio-ohjelma kahmi tuttuun tapaan ääniä.