Sometähti esitteli pakaroitaan – treenaus näkyy fitness-vartalossa

Fitness Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Tammy Hembrow on australialainen somevaikuttaja ja fitness malli. Naista seuraa tällä hetkellä yli 11 miljoonaa ihmistä, jotka ihastelevat naisen timmiä vartaloa ja janoavat häneltä aina uusia treenivinkkejä näyttävien videoiden muodossa.

Nyt 26-vuotias kahden lapsen äiti esitteli videolla hänen vartaloaan ja treenillä saamiaan tuloksia. Nainen näyttää olevan hyvin tyytyväinen etenkin omiin pakaroihinsa, joihin tähti on onnistunut saamaan hyvin pyöreän muodon. Hembrewllä on myös vaikuttava tiimalasin muoto keskivartalossaan, koska hänen vyötärönsä on hyvin kapea suhteessa lantioon.

Tammy Hembrow aiheutti taannoin hämmennystä seuraajiensa keskuudessa paljastamalla, että hän kokee olevansa vaaleaihoinen vaikka hänen äitinsä on puoliksi tummaihoinen. Tämä sai kommentoijat väittelemään siitä tulisiko naisen kokea olevansa tummaihoinen vaikka hänen ihonsa väri näyttää ulos päin vaalealta. Hembrew tarkoitti kuitenkin itse kirjoituksellaan sitä, että hän tiedostaa saaneensa vaalean ihonsävynsä vuoksi etuoikeuksia.