Ben Affleckin salainen Instagram-tili löydettiin – tähti salli vain kolme seuraajaa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Hollywood-tähti Ben Affleckilla on hänen omalla nimellään varustettu Instagram-tili, jolla on 4,3 miljoonaa seuraajaa. Nyt eräs fani kuitenkin löysi Instagram-sovelluksesta myös toisen tilin, joka näyttää olevan Ben Affleckin oma salainen tili.

Instagram

Ben Affleckilla on Instagramissa tili, jonka käyttäjätunnus on positiveattitudehunting. Profiilikuvana miehellä on herkkä yhteiskuva uuden tyttöystävän Ana De Armaan kanssa. Miehen tili on salainen, joten tähden 35 julkaisua ei pääse kolmea henkilöä lukuunottamatta kukaan muu näkemään.

Ben Affleck on sallinut kanavalleen vain kolme tilaajaa, joita ovat Daily Mail -sivuston mukaan miehen entinen vaimo Jennifer Garner, nykyinen tyttöystävä sekä kolmas mysteeriksi jäävä henkilö. Viimeisen vuorokauden aikana tähdelle on kuitenkin mitä luultavammin sadellut tuhansittain pyyntöjä päästä seuraamaan hänen henkilökohtaista kanavaansa.

https://www.instagram.com/positiveattitudehunting/