Billie Eilish paljasti miksi välttää seksikkäitä asuja

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Laulaja-lauluntekijä Billie Eilish on noussut maailmanlaajuiseen suursuosioon, jonka myötä miljoonat ihmiset seuraavat nuoren naisen jokaista liikettä. Eilish on alkanut kokemaan huomion ajoittain ahdistavana, koska hänestä tuntuu, että hän on oman hahmonsa vanki.

Billie Eilish oli pitkään tunnettu peittävistä ja suurista asuistaan, joissa nainen ei paljastanut lainkaan ihoa. Verkossa levinnyt bikinikuva saikin ison kohun aikaan, minkä jälkeen moni fani kritisoi nuorta tähteä ja nimitteli halventavilla nimillä. Eilish huomasi, että koska hän oli päättänyt ottaa kantaa peittämällä vartalonsa, fanit eivät enää antaisi naisen paljastaa itseään. Tämä oli 18-vuotiaan mielestä liian rajoittavaa.

Billie Eilish kertoi GQ-lehden haastattelussa, että hän alkoi pukeutumaan löysiin ja suurin vaatteisiin, koska koki olevansa epävarma. Aiemmissa suhteissaan poikaystävät eivät olleet saaneet tähteä tuntemaan oloaan halutuksi. Sen vuoksi Billie EIlish halusi piilottaa vartalonsa muodot isoihin vaatteisiin. Tähti kuitenkin korostaa, että vielä tulee päivä jolloin hän haluaa pukeutua tiukkaan tuubitoppiin, ja myös siihen hänellä on oikeus.